Social

#carnati #caltabos #sarmale #masa de craciun #toba

Cat te va costa masa de Craciun

O masa de Craciun care include bucate traditionale, precum toba, carnati, caltabosi si sarmale poate costa pana la 500 RON, informeaza Mediafax. Daca doresti un meniu mai usor, fara carne de porc, pregateste-te sa platesti cel putin 220 RON.


O masa traditionala pentru Craciun cuprinde toba, caltabos, sunca, carnati, lebar, branza, oua umplute, salata de boeuf, piftie de porc, sarmale, friptura si cozonac. In functie de marime, producator si gramaj, toate aceste produse pot costa o familie intre 370 si 500 de lei.

In plus, pretul acestui meniu traditional poate creste cu cateva zeci de lei daca este sa luam in calcul si bautura. Potrivit sursei citate, o sticla de palinca se vinde cu preturi intre 38 si 85 RON, in timp ce o sticla de vin costa de la 10 RON in sus.

Totodata, un meniu de Craciun, dar care nu include carnea de porc, este cuprins intre 220 RON si 400 RON, in functie de produsele alese si de marci.



Sursa foto: lilaccitymomma.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea