Social

# cat plateste pentru masa #parlamentar #meniu #masa

Cat plateste un parlamentar roman pentru o masa. Meniuri de top, la preturi foarte mici

Parlamentarii din Romania se rasfata la munca cu meniuri alese la preturi foarte mici. Chiar daca au salarii mari, parlamentarii nu arunca cu banii atunci cand vine vorba despre pranz. Acestia se bucura de preturi preferentiale si mancaruri de top, la costuri minine. Cat il costa pe un parlamentar pranzul? Extrem de putin!

 

Pentru urmatorii doi ani Camera Deputatilor doreste concesionarea a serviciilor de alimentatie din Restaurantul „Salon Brancovenesc”.

In oferta pe care o au la dispozitie, parlamentarii vor avea doua tipuri de meniu office, alcatuite din doua feluri de mancare (felul 1 + felul 2) + desert, la un pret de doar 15,5 lei la maxim 20 de lei (cu TVA), scriu cei de la Hotnews.ro.

Contractul se ridica la o valoare estimata la mai mult de 23,5 milioane de lei (fara TVA), a fost publicat in Sistemul Elsectronic de Achizitii Publice (SEAP). De asemenea exista doua variante de meniuri office alcatuite din doua feluri de mancare (felul 1, felul 2 si desert) la pretul de 20 de lei cu tva pe meniu.

Felul 1 este alcatuit din urmatoarele: supe, ciorbe, borsuri, aperitive calde;

Felul 2 este alcatuit din urmatoarele: fripturi, snitele, mancaruri scazute impreuna cu garnitura si salata;

Desertul este alcatuit din fructe, prajituri si inghetata.

De asemenea, parlamentarii aveau la dispozitie un meniu vegan/vegetarian. In plus, acestia pot alege un meniu diversificat (total diferit fata de cele de mai sus).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea