Social

#national arena # pret national arena #cost #bucuresteni

Cat ii va costa pe bucuresteni National Arena

Bucurestenii vor plati pentru National Arena cate 30 de milioane de euro in fiecare din urmatorii 50 de ani, informeaza Ziarul Financiar .

Evaluarea a fost facuta de Dan Sucu, patronul Mobexpert. In opinia sa, ratele si dobanzile vor ajunge la 30 de milioane de euro pe an, in timp ce incasarile din vanzarea de bilete nu vor depasi 3 milioane de euro.

230 de milioane de euro au fost investiti in constructia noului stadion, care are o capacitate de 55.000 de locuri. El a fost inaugurat pe 6 septembrie cu un meci disputat intre Romania si Franta, care a ramas memorabil nu prin rezultat (0-0), ci prin calitatea deplorabila a gazonului, a carui inlocuire a costat inca 300.000 de euro.

Si aceasta nu a fost singura problema. 40 de nereguli noi au fost descoperite de angajatii Primariei Capitalei, care au tras constructorul la raspundere, cerandu-i sa le rezolve.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea