Social

#facebook #aplicatie facebook # intimitate facebook

Iata cat de multe stie Facebook despre tine

Un instrument de marketing lansat pentru promovarea jocului Watch Dogs de la Ubisoft le permite utilizatorilor Facebook sa constate cat de eficiente sunt setarile lor de confidentialitate pe reteaua de socializare.

Este vorba de o aplicatie denumita Digital Shadows, care ii solicita permisiunea utilizatorului sa-i acceseze contul de Facebook, iar apoi culege informatii despre acesta pentru a-i construi un profil complet. "In acelasi mod procedeaza asasinii platiti cu tintele lor", scrie Huffington Post.


Aplicatia ii analizeaza lista de prieteni indicandu-i pe cei cu care interactioneaza mai des. Digital Shadows stie care sunt momentele din zi in care utilizatorul este mai activ pe Facebook, dar poate indica si locul in care este cel mai probabil sa se afle la un moment dat. Aplicatia este capabila chiar sa estimeze salariul utilizatorului pe baza studiilor si a titlului jobului detinut.

Insa si mai grav, aceasta poate identifica parolele care ar putea fi folosite pentru a-i sparge contul. Trebuie stiut insa ca aplicatia este eficienta doar in cazul in care nu exista setari de confidentialitate pentru contul analizat.

Foto: facebookloginhomepagegoogle.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea