Social

# oferta mamaia # buget vacanta 2015 # oferte litoral 2015 #litoral #vacante ieftine

Cat au putut sa cheltuiasca romanii intr-un singur weekend pe litoral!

Aglomeratie mare pe litoralul romanesc! Romanii au fugit de canicula la mare, astfel ca, potrivit reprezentantilor Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), peste 130.000 de turişti au fost weekendul trecut la mare, mai mult cu 35% fata de weekend-ul precedent si cu 15% mai mult comparativ cu jumatatea lui iulie, anul trecut.

"Numărul turiştilor a crescut semnificativ din aceste zile pentru că s-au terminat examenele în sistemul de învăţământ, a început vacanţa, iar vremea pe litoral se anunţă foarte frumoasă. Începem de-abia de acum să spunem că a venit vacanţa mare", a declarat Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele FPTR.

Potrivit unui studiu FPTR, turistii aloca in medie 90 de euro pentru doua zile pe cazare, mancare si distractie. Doar pe mancare, cheltuielile au ajuns la 4,1 milioane de euro pe weekend, cazarea a costat în total 4,6 milioane de euro, iar pentru distracţie turiştii au alocat în total 2,8 milioane de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea