Social

#casuta cu surprize #activitati copii #ateliere de creatie

(P) Casutacusurprize.ro lanseaza ateliere de creatie pentru copii

Toti copiii au nevoie de un mediu de joaca si de invatare echilibrat si de posibilitatea de a socializa cu alti copii in afara programului de educatie de la scoala sau gradinita.

In acest sens, casutacusurprize.ro a lansat atelierele pentru copii in Bucuresti, create pentru a stimula inteligenta si creativitatea micutilor, capacitatile lor motrice si pentru stimula aptitudinile, pasiunile si talentele copiilor.

Parintii vor putea alege dintr-o gama larga de activitati, in functie de preferinte si de inclinatiile copiilor: atelierul sportiv, cel de dezvoltare prin lectura, clubul de muzica, cel de pictura, atelierul de dezvoltare a inteligentei emotionale si cel de Origami .

Atelierele vor fi sustinute doar de catre personal calificat, de oameni cu experienta specializati pe grupuri de varsta. Clubul sportiv spre exemplu, va fi condus de Bogdan Paun, de profesie kinetoterapeut si instructor Karate-Do, care s-a specializat in lucrul cu copiii, avand experienta si cu copiii cu nevoi speciale, de toate varstele. La clubul de muzica, micutii o vor avea ca profesor pe Diana Herman, absolventa a Conservatorului din Amsterdam, si cantareata de jazz . Clubul de pictura si desen se va desfasura sub supravegherea artistei Angela Bontas.

Orarul atelierelor a fost stabilit de asa natura incat sa ofere o disponibilitate cat mai mare, iar atelierele se formeaza pe grupe de varsta. Astfel, in functie de varsta, copiii sunt impartiti pe grupe, pentru a le oferi posibilitatea sa activeze si sa se dezvolte intr-un grup in care sa se simta confortabil. Copiii se pot incadra la oricare dintre cele patru grupe de varsta: 0-3 ani, 3-6 ani, 6-9 ani si 9-12 ani;

Casuta Cu Surprize este un centru destinat copiilor din Bucuresti. Toti cei ce ajung sa calce pragul acestui institut au parte de petreceri pentru copii, de un program de studiu distractiv si mai nou, de ateliere specializate, acolo unde fiecare copil in parte isi poate dezvolta aptitudinile, canalizandu-si energia spre lucruri constructive.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea