Social

#tigara electronica #tigara electronica eGo #te20.ro #kit tigara electronica

(P) Castiga un kit complet tigara electronica eGo XXL produs de Sailebao

Vrei sa ai mai mare grija de sanatatea ta insa iti este foarte greu sa renunti total la fumat? Incearca tigara electronica. Este mult mai sanatoasa decat cea traditionala cu tutun, nu contine substante cancerigene si nu ii expune pe cei dragi la pericolele fumatului pasiv.

Tigara electronica arata ca o tigara traditionala, se simte ca o tigara traditionala, are gust de tigara traditionala, dar nu este o tigara traditionala. Este o modalitate sanatoasa de a te bucura de tigarile si aromele preferate.

Tigara electronica este un produs de fumat neinflamabil, fara foc, flacara, tutun, gudron sau monoxid de carbon. Poate fi folosita oriunde si oricand, fara a polua mediul inconjurator.
 

Ce este tigara electronica eGo XXL


Tigara electronica eGo face parte din categoria tigarilor premium. A aparut din dorinta de a furniza un produs cat mai puternic, cu autonomie mare dar in acelesi timp cat mai compact. Tigara electronica eGo este un produs original, marca Sailebao, cea mai mare fabrica de tigari electronice din lume si in acelasi timp lider in domeniul productiei de tigari electronice.

La baza conceptului eGo sta atomizorul 510 recunoscut pentru puterea mare de generare a vaporilor si pentru durabilitatea sa.

Acumulatorii eGo beneficiaza de celule Lithiu Ion de 1100 mAh, care sunt de aproape patru ori mai puternici decat acumulatorii standard DSE901 si 510. Acestia ofera o autonomie de de peste 12 ore pentru fumatorii inraiti si rezista toata ziua pentru majoritatea fumatorilor normali.

Tigara electronica eGo, prin calitatile sale, este alegerea ideala pentru toti fumatorii inraiti, insa este recomandata si fumatorilor normali care doresc o tigara electronica puternica cu autonomie mare fata de sursele de curent.
 

CONCURS: Castiga un kit complet Tigara electronica eGo XXL produs de Sailebao


Acasa.ro impreuna cu te20.ro te invita sa participi la concurs. Premiul consta intr-un kit complet Tigara electronica eGo XXL produs de Sailebao.

 

Cum participi?


Foarte simplu: postezi un comentariu la acest articol. Trebuie doar sa raspunzi la intrebarea concursului: "Ce tigara electronica din magazinul online te20.ro alegi pentru a fuma mai sanatos si de ce?"

Va fi premiat cel mai interesant si complet raspuns!

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida.

Concursul este valabil in perioada 08.06.2012 - 08.07.2012. Castigatorul va fi anuntat pe data de 9 iulie 2012.

Castigatorul va fi anuntat atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail, in data de 9 iulie 2012. Acesta va fi selectat de catre organizatori pentru cel mai convingator si complet raspuns. Castigatorul trebuie sa isi revendice premiul in maxim 10 zile lucratoare, prin transmiterea catre organizatori a datelor de contact.

La Concurs, poate participa orice vizitator al site-ului ww.acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii Concursului, care are domiciliul / resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea