Social

#miravelli #concurs #geanta

Castiga o geanta in concursul de inceput de primavara de la Miravelli.ro

Miravelli.ro, un magazin nou de genti, posete, rucsacuri si portofele de dama ce se adreseaza pietei romanesti va lansa un nou concurs pe data de 4 martie cu ocazia inceputului de primavara.

Castiga o geanta, poseta, rucsac sau portofel de la Miravelli

Concursurile Miravelli sunt unele dintre cele mai inovatoare de pe piata romaneasca, in sensul ca ofera participantilor mai multe metode distractive de a castiga.

In concursul Miravelli vei putea alege diverse actiuni care iti pot aduce mai multe puncte de concurs. Totalul acestor puncte de concurs vor decide ce fel de premii poti castiga.

Concursul Miravelli de inceput de primavara ofera mai multe tipuri de premii.

Premiile

Marele premiu, ce se poate obtine adunand cele mai multe puncte din concurs, va fi orice produs la alegere din catalogul existent al Miravelli.

Miravelli ofera si o geanta mare si minunata de dama din piele de culoare verde pentru o câștigatoare prin tragere la sorti in valoare de 250 RON. Astfel, oricine intra in concurs, chiar daca nu aduna foarte multe puncte, are o sansa de a castiga o geanta premium.

De asemenea, primele zece persoane care vor atinge 500 de puncte in concurs, vor castiga un voucher de 500 de puncte de loialitate in valoare de 50 RON pe situl Miravelli. Aceste puncte pot fi folosite ca reducere pentru o comanda la Miravelli.

Persoanele care intra in concurs vor beneficia si de alte surprize si oferte.

Cum participi la concursul Miravelli

Tot ce trebuie sa faci sa participi la concurs este sa te inregistrezi in concurs cu adresa ta de email. Automat cu inscrierea la concurs vei castiga 100 de puncte de loialitate (valoare 10 RON) pe care le poti folosi ca reducere la orice comanda viitoare pe Miravelli.ro dupa terminarea concursului. Astfel, prin simpla participare in concurs poti castiga ceva.

Cum s-a mentionat mai sus, toti participanti vor intra si in tragerea la sorti pentru aceasta geanta in valoare de 250 RON.

Daca doresti o sansa la marele premiu, si anume orice produs la alegere pe situl Miravelli, va trebui sa aduni cat mai multe puncte de concurs (a nu se confunda cu punctele de loialitate ale magazinului).

Poti aduna aceste puncte de concurs prin diferite actiuni precum recomandarea concursului si prietenelor,urmarirea paginilor pe Facebook sau Instagram a Miravelli, recomandarea concursului si prietenelor, lasarea unui comentariu, si asa mai departe. Toate aceste actiuni iti vor fi disponibile dupa inregistrare.

Concursul de inceput de primavara de la Miravelli incepe pe 4 Martie la ora 11 dimineata si va tine pana pe 26 Martie Martie la ora 14. Castigatorii vor fi anuntati pe 27 Martie, ora 12. Noi detalii despre concurs vor aparea pe blogul Miravelli.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea