Social

#bucatarie #electrocasnice

Castiga bucataria visurilor tale. Sau unul din cele 10 pachete de premii saptamanale. Cu HEINNER. 10 ani de tot mai bine impreuna

HEINNER aniverseaza anul acesta 10 ani pe piata electrocasnicelor din Romania, ocazie cu care pune la bataie 10 pachete de premii saptamanale si Marele Premiu – o bucatarie complet utilata si mobilata, in cadrul unei promotii la nivel national.

Timp de 10 saptamani, incepand cu 15 octombrie si pana pe 23 decembrie, la achizitia oricarui produs electrocasnic HEINNER, consumatorii pot trimite numarul bonului sau al facturii fiscale, impreuna cu numele acestora, prin SMS la 1766 (numar cu tarif 0,05 eurocenti/SMS). Astfel, vor fi inscrisi automat in tragerea la sorti a saptamanii, dar si in tombola pentru marele premiu.

Inca din 2011, cand a fost lansata prima linie de produse – HEINNER Electrocasnice, calitatea si adaptabilitatea au fost linii directoare ale activitatii brandului. Asadar, compania a adus pe piata solutii mereu noi, care sa sustina provocarile zilnice ale omului modern. Iar aceasta campanie promotionala aniversara pastreaza traditia si propune consumatorilor o serie de pachete personalizate si adaptate nevoilor lor, pentru orice moment de consum: Pachetul de studentie in chirie, Pachetul de viata sanatoasa, Pachetul de mutat de la parinti, Pachetul de proaspat parinte, Pachetul de mutat impreuna, Pachetul de casa noua cu pisica sau catel, Pachetul de apartament cochet, Pachetul de facut cafea si ceva dulce, Pachetul de bucatar amator, Pachetul pentru bunici fericiti.

„La HEINNER, de 10 ani, sursa noastra de inspiratie este stilul de viata al clientilor nostri. Asadar, la ceas aniversar, am pregatit 10 pachete de premii adaptate nevoilor acestora, precum si marele premiu – o bucatarie complet utilata. Pentru ca fiecare dintre noi este unic, pachetele sunt personalizate in functie de momentul prezent din viata noastra: de la pachetul de mutat de la parinti, pana la pachetul de viata sanatoasa sau cel de bucatar amator – la HEINNER pretuim si sarbatorim impreuna cu consumatorii nostri etapele dezvoltarii personale.”, declara Andrei Militaru, CEO Network One Distribution

„In toti acesti ani alaturi de consumatorii nostri, am invatat ca nevoile lor reprezinta starterul dezvoltarii celor mai performante si fiabile produse de pe piata. Asadar, in cazul brandului HEINNER, ne mandrim cu o prezenta de 10 ani pe piata din Romania, moment cu ocazia caruia lansam o promotie la nivel national: fiecare produs electrocasnic HEINNER cumparat iti poate aduce unul din cele 10 pachete de premii saptamanale, adaptate nevoilor tale, sau marele premiu la finalul campaniei – o bucatarie complet utilata si mobilata.”, declara Iuliana Stanculescu, Division Manager Electrocasnice Private Labels NOD.

Toate electrocasnicele HEINNER vin cu o garantie standard de 3 ani, serviciu de pick-up & return gratuit pentru electrocasnicele mici si garantie extinsa, pana la 5 ani, pentru electrocasnicele mari. De asemenea, compania asigura suport tehnic constant, dar si inlocuirea gratuita a accesoriilor HEINNER pierdute sau deteriorate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea