Social

#mircea geoana #caseta #mita #traian băsescu

Caseta cu Geoana: mita electorala pentru "un loc eligibil"!

caseta cu mircea geoana a aparut! O inregistrare despre care se crede ca este cea pe care presedintele Traian Basescu a refuzat sa o foloseasca in campanie a aparut astazi pe mai multe bloguri.

In inregistrare, Mircea Geoana primeste 5.000 de euro de la un membru PSD neidentificat pentru un loc eligibil pe listele partidului.

"Eu am aici 5.000 de euro, contributia mea la campanie. Va ajuta pe dumneavoastra acum, dar asta e contributia mea in pregatirea unui loc eligibil", spune o persoana care nu se vede in imagini.

Seful statul a lasat sa se inteleaga la OTV ca are o caseta compromitatoare cu Mircea Geoana, dar a completat: "Nu o voi folosi, i-o voi inmana personal luni lui Mircea Geoana".

"Discutam dupa alegeri.... Va pot spune ca am atentionat staff-ul meu ca, daca o folosesc, imi retrag candidatura. Luni, eu i-o dau lui Mircea Geoana. Este o problema interna a PSD, ei se filmeaza unii pe altii si se vand mai apoi", a declarat atunci Traian Basescu la OTV.

Presedintele Institutului Cultural Roman, Horia Roman Patapievici , a pomenit si el o caseta cu sex oral, dar apoi si-a retras afirmatiile, iar consilierii prezidentiali au negat ca aceasta ar fi adevarata inregistrare comptromitatoare.

 

Citeste si 

Patapievici: "Lui Basescu i-a fost oferita o caseta cu Mircea Geoana primind sex oral"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea