Social

Casatorie de o zi

Valentine's Day i-a pus pe jar pana si pe cei care lucreaza cu gheata . Managerii Patinoarului X- mas Park din Parcul Kiseleff asteapta astazi indragostitii si le propune o provocare: mariajul. Certificate de casatorie valabile 24 de ore vor fi eliberate de organizatorii petrecerii de dragoste pe gheata. Intre 17.30 si 22.00, patinoarul va fi deschis perechilor de indragostiti, dar si celor care mai sunt inca in cauta-rea „ jumatatii ”. Pe langa posibilitatea de a deveni sot si sotie pentru 24 de ore, tinerele perechi prezente pe gheata vor fi fotografiate, ca la orice nunta care se respecta, iar pozele vor fi scoase la votare pe site-ul patinoarului (www.xmaspark.ro) timp de o saptamana. Pentru cei care le vor acasa, fotografiile pot fi ridicate maine, gratuit, de la barul „ghetusului”. Si pentru ca voturile nu sunt degeaba, cele mai votate doua cupluri vor primi cate un weekend romantic la munte. Nici urmatorii clasati nu raman nepremiati. Pentru ei sunt pregatite cinci cine romantice.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea