Social

#toner imprimanta #imprimanta

Cartus imprimanta pentru imagini de inalta calitate

Fie ca esti fotograf profesionist sau doar un amator pasionat caruia ii place sa faca fotografii in vacanta, iti vei dori sa ai o imprimanta foto buna, cu care sa poti tipari imaginile cele mai spectaculoase la o calitate excelenta. Tocmai de aceea, imprimanta va trebui sa o alegi si in functie de cerneala folosita.

Exista o gama uriasa de imprimante foto si inainte de toate va trebui sa stabilesti care este bugetul de care dispui pentru achizitionarea unui astfel de exemplar. Un simplu research pe internet iti va arata intreaga paleta de imprimante, cu preturi de la cateva sute de lei pana la mii de lei. Totul tine, evident, si de performantele imprimantei, dar si de randamentul pe care il astepti de la ea. Sunt foarte multi factori care trebuie luati in calcul.

Cat de des tiparesti? Ce anume doresti sa imprimi? Cat de rapida vrei sa fie imprimanta? Sunt doar cateva dintre intrebarile pe care trebuie sa ti le pui inainte de a face achizitia potrivita.

De exemplu, imprimantele cu un aspect exterior placut sunt ideale daca vor sta pe un birou, intr-un loc vizibil. Imprimantele wireless, in schimb, isi fac treaba chiar daca stau ascunse sub birou, astfel ca estetica ar putea sa nu fie atat de importanta in acest caz.

Gandeste-te, apoi, cui ii foloseste imprimanta - un model cu display si suport pentru card de memorie este bun pentru cei aflati mereu in graba si care isi doresc ca totul sa se desfasoare cat mai simplu si mai rapid. Cei care folosesc intens imprimanta ar putea avea nevoie de o multifunctionala care sa includa si un scanner, de exemplu, dar si de cartuse cerneala cu randament ridicat.

Canon este unul dintre producatorii care si-a consolidat pozitia pe piata echipamentelor IT, iar in ceea ce priveste imprimanteele si-a gandit produsele tinand cont de preferintele multori clienti pentru imprimarea de imagini.

Canon Selphy CP-1300, spre exemplu, este o imprimanta dedicata special tiparirii fotografiilor acasa, cu un buget nu foarte mare. Fotografiile printate vor fi uscate instant, vor rezista pana la 100 de ani si sunt rezistente la umezeala. Pretul ei nu este mare, la fel cu nici consumabilele nu implica niste costuri exagerate. Pe Toner-shop.ro vei gasi cartuse cerneala color pentru imprimantele Canon care asigura o calitate excelenta a printurilor.

Mai mult, acesta imprimanta este usor de instalat si de folosit chiar si de catre o persoana care nu are inclinatii spre zona tehnica.

Canon Pixma IP 7250, in schimb, este o imprimanta foto care poate printa si A4 cu numeroase functii. Viteza de imprimare este mare, si este mai eficient avand rezervoarele de cerneala individuale trebuie sa inlocuiti doar culoarea care s-a epuizat. Este ceva mai mare si mai grea (are 6,6 kg), insa nu este foarte scumpa.

Acest aparat are doua variante de cartuse originale , unele de capacitate mai mica mai ieftine pentru un volum mai mic de printuri si unele mai scumpe dar mai eficiente cu mai multa cerneala. In magazinul online Toner-shop.ro vei gasi cartuse cu cerneala color de foarte buna calitate cu care vei putea imprima fotografii care sa reproduca perfect imaginile surprinse de aparatul foto.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea