Social

Cartu: "N-am ce sa-mi reprosez"

Tehnicianul Daciei Mioveni i-a transmis antrenorului de la CFR ca ar trebui sa-si faca probleme pentru ca a pierdut avansul din fata Stelei.

Partida pierduta de Dacia Mioveni in fata Stelei, precedata de o presupusa intalnire de taina intre Sorin Cartu si varul lui Gigi Becali, a alimentat suspiciunile oficialilor lui CFR Cluj. Antrenorul Ioan Andone a observat marcajul lejer al argesenilor la golul lui Dorin Goian .

Tehnicianul echipei pitestene a decis sa comenteze atacurile care s-au rasfrant asupra sa in ultimele zile, dar i-a raspuns si lui Andone, care a criticat prestatia Daciei din meciul cu Steaua. „Ce sa fac eu la golul lui Goian? Am avut doi fundasi pe Goian, dar aia s-au lasat unul pe altul, si asa a ramas singur si a dat gol.

Zice Andone ca nu am avut om la prima bara? Am avut, sa se uite pe inregistrarea video , daca in direct nu a vazut! Andone sa-si vada de treaba lui! Si asa s-a facut de c….. ca avea 11 puncte avans si le-a pierdut ca fraierul! In tur m-a batut cu arbitrii, dadeau aia cu mana in minge prin careu, fara probleme. Cum sa vorbeasca Andone, care a luat trei goluri din faze fixe cu Steaua?

Daca Mendoza ala e fotbalist si bate bine… Eu nu am ce sa-mi reprosez. Bine, normal ca atunci cand pierzi trebuie sa-ti reprosezi ceva, dar asta o sa vorbesc eu cu baietii mei, in vestiar", a rabufnit tehnicianul in cadrul emisiunii Fanatik Show de la Telesport.

Muresan: „Sper ca altii sa nu se mai imbolnaveasca"

Sorin Cartu a explicat de ce nu a folosit pe unii dintre jucatorii sai in meciul de duminica din Ghencea: „Pai, daca juca Frasineanu, pierdeam cu 3-0, ca era suspendat. Miclaus are piciorul in ghips, iar Negoita a facut comotie si i s-au recomandat cinci zile de pauza, dupa ce Prepelita i-a dat un cot in gura, etapa trecuta.

Dar vorbesc cu totii sa se afle in treaba si ei habar n-au!" Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a fost ironic in privinta viitoarelor adversare ale Stelei: „Sper sa aiba toti jucatorii valizi, sa nu mai dea boala pe la vreo echipa".

„Steaua e avantajata de toata lumea"

Sorin Cartu a atacat si formatia din Ghencea, despre care a spus ca a primit cel mai mare ajutor din partea arbitrilor. „Pai de Steaua, ce sa zic? Este avantajata cu toata lumea! Doua penalty-uri cu CFR, doua cu Urziceni, cu bricheta in meciul cu Rapidul…", a declarat tehnicianul Daciei Mioveni.

Asa cum a explicat si zilele trecute, pentru Cartu, meciul cu Gloria Buzau, programat azi, este mai important decat cel trecut, cu Steaua. „Pentru noi nu exista decat varianta victoriei. Avem mare nevoie de cele trei puncte. Vor reintra si jucatorii menajati etapa trecuta", a spus antrenorul.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea