Social

#bucuresti cartiere apa #fara apa caldura

Cartiere din Bucuresti, fara apa calda si caldura

Alimentarea cu caldura si apa calda in Capitala este oprita, de luni dimineata, pe perioade de timp intre doua si 13 ore, din cauza unor lucrari de reparatii la reteaua de termoficare .

In total, vor fi afectate peste 160 de blocuri din sectoarele 1, 2, 3, 5 si 6, informeaza Evenimentul Zilei.

In sectorul 6 vor fi afectate Drumul Taberei , Tincani, Valea Prahovei, Dobreni, Pitulicei, Lavandei, Cernisoara, Uverturii, Dezrobirii, Porumbescu, Olanesti, Ceahlau, 9 Mai, Fratilor, Crangasi, Mihailescu Vintila, Calea Giulesti, Nicolae Filimon si George Mihai Zamfirescu.

In sectorul 5: Ferentari, Botorani, Calea 13 Septembrie, Drumul Sarii si Bulevardul Natiunilor Unite. In sectorul 3: Branduselor, Vlaicu Voda, Zizin, Brailita, Corneliu Coposu, Sfanta Vineri si Piata Alba Iulia.

In sectorul 2: Barbu Vacarescu, iar in sectorul 1 vor fi afectati locuitorii din Nicolae Titulescu, Buzesti, Calea Victoriei , Grigore Alexandrescu , Iancu de Hunedoara, Calea Grivitei , Sublocotenent Zaharia si Petru Rares.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea