Social

#cartea de telefoane #teapa #romtelecom

"Cartea de Telefoane" - o teapa adresata abonatilor Romtelecom

Atentie la telefoane ”! Abonatii Romtelecom sunt tinta unor tepari care le trimit o factura prin care li se solicita plata a peste 500 de lei.

Hartia primita acasa de abonatii Romtelecom are insemnele aproape identice cu ale celor de pe facturile acestei companii de telefonie. “Fontul este aproape identic cu cel de pe facturile Romtelecom, diferenta este aproape insesizabila. Hartia are si cod de bare iar textul si sumele sunt dispuse in pagina exact ca pe o factura Romtelecom”, a precizat pentru Acasa.ro, Irina M., o persoana care a primit o astfel de hartie acasa.

Principalii destinatari ai acestei hartii - teapa sunt firmele. “Tatal meu are o firma, care insa nu este abonat Romtelecom. Poate si de aceea mi s-a parut foarte ciudat ca am primit o astfel de factura care semana cu facturile pentru telefon fix. Oricum, cei de la Romtelecom au fost foarte nepasatori la sesizarea facuta de mine telefonic, spunandu-mi ca de fapt acea hartie este o oferta, nu o factura”, a adaugat Irina M.

Potrivit Financiarul.ro, hartia este trimisa de Romtelemedia arte de Telefoane SRL, o firma a cetateanului maghiar Herczeg Attila Levente, care locuieste in Budapesta si nu are nici o legatura cu Romtelecom. Aceasta teapa este a doua pe acest model - in 2007 o alta firma, SC Cartea Romana de Telefoane SRL, apartinand unui cetatean ungur, Gyula Erich Katona a incercat sa ii insele pe abonatii Romtelecom cu o trimitere similara.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea