Social

#eticheta #ancheta #carne de vita #ansvsa # carne de cal

Carne de cal etichetata gresit, descoperita in apropierea Bucurestiului

Ministerul Agriculturii a inceput o ancheta, dupa ce a descoperit intr-un depozit de pe soseaua de centura a Capitalei 100 de kilograme de carne de cal etichetata drept vita, informeaza Romania TV. Achim Irimescu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii, sustine ca vinovatul este comerciantul, intrucat a preluat carnea, a cumparat-o si i-a aplicat alte etichete.

"Ancheta este in curs, e greu sa spunem (daca au mai fost abateri - n.r.). Important este ca autoritatile veterinare isi fac datoria si ca au reusit sa identifice aceasta frauda", a adaugat acesta.

Romania TV scrie ca cele 100 de kilograme de carne de cal provin de la ferma detinuta de Florea Turcanu, tatal presedintele Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si al sefului Consiliului Judetean Botosani.

"Va pot asigura ca ANSVSA isi face treaba, iar daca se vor gasi vinovati vor fi pedepsiti in modul cel mai drastic posibil", a declarat la randul sau, Mihai Turcanu, presedintele ANSVSA.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea