Social

#carti citite #vanzare carti #anticariat

Care sunt avantajele in a vinde cartile citite unui anticariat?

Cartile sunt apreciate pentru relaxare, imbogatirea cunostintelor si studiu amanuntit, precum si pentru lumea imaginara frumoasa pe care o daruiesc. Indiferent de varsta, poti iubi sa citesti literatura clasica, romane moderne sau carti de specialitate. Insa uneori, exista carti pe care nu le mai folosesti. Ele ar putea sa fie citite de catre alte persoane care s-au putea bucura de informatiile continute. CumparCarti.ro iti ofera posibilitatea de a da o noua sansa cartilor tale prin a le vinde. Astfel ele vor putea sa fie apreciate si iubite de catre alti pasionati de lectura. CumparCarti este un anticariat ce cumpara carti in Bucuresti si este permanent la dispozitia ta. Poti da un apel telefoni sau poti folosi adresa de email trecute pe site. Daca ai carti de vanzare nu trebuie decat sa contactezi firma si sa obtii o evaluare a cartilor tale. Apoi vei putea beneficia de toti pasii ce urmeaza.

 

Iata care sunt principalele avantaje ale vanzarii de carte anticariatului CumparCarti.ro:

1. Cartile sunt ridicate direct de la tine de acasa

Cartile pe care nu le mai folosesti vor fi ridicate direct din locuinta ta. Astfel nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste transportul lor. Vei putea sa te bucuri de experienta fara sa ai nevoie sa te deplasezi. Specialistii pot sa iti evalueze cartile si poti sa renunti la cat de multe carti doresti.

2. Primesti plata pe loc

Plata pentru cartile tale este primita pe loc, atunci cand vinzi cartile. Ele sunt evaluate la un pret corect si vei putea sa ai bani pentru noile tale achizitii. Aceste carti vandute pot ajunge pe raftul altei persoane care se va bucura sa le citeasca. Anticariatele sunt locuri unde poti sa gasesti comori. Exista carti care pot sta la tine in biblioteca si pe care altcineva le va adora.

3. Scapi de toate cartile care iti ocupa spatiu in biblioteca si pe care nu le mai citesti

Spatiul este din ce in ce mai mic in casa ta. Cei mai multi oameni au nevoie sa reorganizeze si sa gaseasca loc pentru obiectele preferate. Daca biblioteca ta este prea incarcata si exista carti pe care nu le mai doresti, atunci este cazul sa le vinzi. Ele vor fi ridicate de la tine de acasa, fara ca tu sa depui nici un efort. Cumparam carti din toate domeniile, indferent de cantitate.

4. Daca te muti poti lichida o intreaga biblioteca

O situatie in care poti dori sa vinzi carti, este aceea in care din diverse motive trebuie sa lichidezi o intreaga biblioteca. Daca te muti din oras sau in alta tara, poti apela la serviciile de cumparare de carte.

In concluzie, anticariatul CumparCarti.ro este ajutorul tau atunci cand doresti sa vinzi anumite carti daca locuiesti in Bucuresti sau in Ilfov. Serviciul include o evaluare, plata pe loc si ridicarea directa a cartilor de la tine de acasa. Astfel totul este comod, iar tu poti sa te bucuri de experienta. Pretul este construit astfel incat sa fie corect. Daca ai carti care nu iti mai folosesc, acum le poti vinde foarte usor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea