Social

#locuitori romania #oras romania #aer curat #romania

Care este orasul cu cel mai curat aer din Romania. Multi si-ar dori sa locuiasca aici

Un studiu privind calitatea aerului din Romania, realizat de o organizatie de specialitate, a aratat care este orasul cu cel mai curat aer din Romania. Este un oras in care multe persoanne si-ar dori sa locuiasca, mai ales pe timp de vara.

 

Potrivit studiului orasul cu cel mai curat aer din Romania este Constanta. Briza marii joaca un rol important in curatarea aerului de factorii poluanti. De asemenea, potrivit aceluiasi studiu, Judetele Tulcea si Constantea sunt judetele cu cel mai curat aer din Romania.

Cel mai curat oras din Europa

Cel mai curat oras din Europa se afla in Suedia. Este vorba despre orasul Umea, o localitate cu doar 117.000 de locuitori. Acesta este urmat in clasament de orasul Tampere din Finlanda si Funchal din Portugalia.

Zona de vest a Europei pare sa aiba un aer mult mai putin poluat, spre deosebire de estul europei unde graficul se inroseste din cauza particulelor de suspensie PM2.5, potrivit antena3.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea