Social

#buget #inceput de an scolar #buget inceput an scoalar

Care este bugetul necesar pentru inceputul de an scolar

Mai este putin pana cand primul copotel va anima holurile scolilor si ii va invita pe cei mici in salile de clasa. In timpul care a ramas pana atunci, parintii si copiii sunt ocupati cu maratonul cumparaturilor pentru rechizite. Printre grijile principale ale adultilor se numara calitatea produselor, rezistenta, confortul si, un aspect ce nu poate fi ignorat, bugetul. Acesta variaza, bineinteles, in functie de socotelile fiecaruia, dar si de tipul de rechizite catre care se orienteaza – cele care, odata cumparate, nu trebuie inlocuite semestrial deoarece au o calitate superioara, sau cele mai ieftine, care au o durata de viata mai scurta.

Exista variatii ale bugetului si in functie de modul in care parintii isi chivernisesc cheltuielile, alegand sa cumpere toate rechizitele la inceput de an scolar sau alocand o suma de bani, lunar, in functie de nevoile pe care le identifica treptat.

Oricum ar fi, cert este ca, din ce in ce mai mult, parintii trebuie sa tina cont si de doleantelor celor mici, pentru care ghiozdanul a devenit un accesoriu. Printre preferintele copiilor se afla ghiozdanele cu licente Disney ce infatiseaza personajele din animatiile lor preferate, precum Frozen, Cars, Sofia, Violetta sau Mickey.

Acestea sunt mai costisitoare insa, uitandu-ne la raportul calitate-pret, investitia este de bun augur. O solutie pentru copiii si parintii mai pretentiosi, orientati catre produse de calitate, sunt ghiozdanele echipate Disney, care ii scapa pe adulti si de un drum suplimentar in cautarea rechizitelor. Pretul acestora oscileaza intre 89.9 lei – 119.9 lei iar, in aceasta suma, sunt incluse si o serie de rechizite asortate. Acestea pot fi achizitionate din orice magazin Diverta sau de pe www.dol.ro.

Tinand cont de criteriile enumerate mai sus si de necesitati, bugetul mediu pentru achizitionarea rechizitelor poate fi cuprins intre 200 – 400 RON.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea