Social

#tv #gripa porcina #gripa noua #toni tecuceanu

Carcotasul Toni Tecuceanu, folosit pentru a convinge romanii sa se vaccineze?

Familia lui Toni Tecuceanu , actorul de la Cronica Carcotasilor , sustine ca sunt multe semne de intrebare asupra mortii lui si ca nu este inca clar faptul ca a fost ucis de gripa porcina.

Faptul ca Adrian Streinu-Cercel a anuntat ca actorul a fost ucis de virusul gripei AH1N1 la numai cateva ore dupa moartea lui este considerat ciudat de Paul Tecuceanu , fratele Carcotasului.

"Ceva nu se leaga! Informatiile pe care le-am primit se bat cap in cap. Profesorul Adrian Streinu-Cercel a afirmat raspicat: "Toni Tecuceanu a murit de gripa porcina". Dupa simptome, medicii erau convinsi ca e vorba de gripa porcina. In cele peste doua saptamani cat a stat in spital, i s-au facut doua teste, iar rezultatele au fost negative. Abia dupa ce i s-a luat a treia oara secretie, rezultatul a fost pozitiv. Initial, medicii mi-au spus ca Toni avea virusul A(H1N1) in organism de opt zile. Apoi, profesorul Cercel a anuntat ca acest virus se instalase in organismul fratelui meu de trei zile. Acum, dupa moartea lui Toni, toti dau navala la spitale pentru a se vaccina. Oare e un fenomen firesc sau doar o manipulare fara scrupule?", a scris Paul pe blogul Bebelusei Oana.

Toni TecuceanuRudele lui Toni asteapta rezultatele necropsiei, si au fost surprinsi de valul de vaccinari voluntare care a inceput dupa moartea actorului.

"Am intrat in contact cu o persoana suspectata ca fiind purtatoare de virus A(H1N1), iar simptomele nu au aparut nici la mine, nici la celelalte persoane care au intrat in contact cu Toni. El nu avea gripa porcina, ci s-a dorit utilizarea unei persoane publice pentru a face oamenii sa se vaccineze", sustine Oana pe blog.

In urma aglomeratiei la centrul de vaccinare din Pasajul Universitatii , autoritatile au hotarat sa renunte la acest centru si sa instaleze doua corturi incalzite la Piata Unirii, unde bucurestenii se pot vaccina intre orele 9.00-17.00.

 

Citeste si

Coada la vaccinul AH1N1! 21 de centre de vaccinare deschise in Bucuresti

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea