Social

#carantina constanta #prelungire carantina #carantina

Carantina prelungita in Constanta pana la finalul anului

Carantina se prelungeste in Constanta pentru inca doua saptamani incepand de astazi. Decizia a fost luata deoarece rata de infectare este in continuare mare, in prezent fiind de 8,67 la mia de locuitori.

 

Potrivit sursei citate, prelungirea carantinei zonale pentru municipiul Constanta cu alte 14 zile a fost adoptata de Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) la propunerea Directiei de Sanatate Publica (DSP), ordinul fiind semnat de seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat. Rata de infectare cu noul coronavirus era, joi, de 8,67 la mia de locuitori in municipiul Constanta.

In plus, autoritatile au anuntat adoptarea de noi masuri pentru prevenirea si limitarea infectarii cu SARS-CoV-2, dar si inasprirea controalelor. Se vor intensifica controalele pentru verificarea motivului deplasarii in interiorul zonei carantinate, respectarea masurilor de protectie sanitara, cat si verificarea operatorilor economici referitor la indeplinirea interdictiilor impuse.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea