Social

Caramitru a fost uns director la National

Noul director al Teatrului National din Bucuresti spune ca intentioneaza sa faca o serie de schimbari care sa eficientizeze activitatea institutiei.
Ministrul Mona Musca l-a investit ieri pe Ion Caramitru in functia de director al TNB. Acesta a prezentat citeva dintre modificarile pe care le va aduce in modul de functionare al institutiei. Astfel, potrivit proiectului pe care a mizat noul director in concursul sustinut pentru aceasta functie, care va deveni de altfel hotarire de guvern, sala Operetei va trece la Teatrul National.

Ministrul Mona Musca spune insa ca acest lucru nu e deocamdata posibil: O sa punem in practica aceasta idee in momentul in care vom reusi ce ne-am propus, sa existe o cladire a Operei, alta decit cea de-acum. Vom muta Opereta la Opera Nationala de acum si Opera in cladirea noua, iar sala Operetei ii va apartine teatrului. Mona Musca a confirmat totusi faptul ca Festivalul de Teatru Ion Luca Caragiale va deveni un festival international , organizat de minister in colaborare cu UNITER, Caramitru raminind si directorul acestei institutii, pentru ca nu exista incompatibilitati. Totodata, Caramitru sustine ca a avut deja discutii cu doi regizori importanti pentru a-i aduce sa monteze la National, care s-au declarat disponibili: Andrei Serban si Yuri Kordonski.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea