Social

#portul constanta #captura record #captura droguri #droguri #cocaina

Captura record: Peste 2,5 tone de cocaina descoperite in Portul Constanta!

Politistii de la Crima Organizata din Portul Constanta, impreuna cu procurorii DIICOT au descoperit un transport urias de droguri. Este vorba de peste 2,5 tone de cocaina.

Stupefiantele au fost gasite intr-un container aflat in tranzit prin Portul Constanta, iar potrivit primelor informatii, valoarea acestora este estimata la 625 de milioane de euro.

Vaporul pe care au fost descoperite drogurile venea din America de Sud, iar Romania era tara de tranzit. Marfa urma sa ajunga pe piata din Europa, potrivit mediafax.ro.

Ancheta este desfasurata si coordonata de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Structura Centrala, iar la operatiune au participat politisti ai BCCO Bucuresti.

In prezent, cele doua tone de cocaina, au ajuns la Bucuresti, unde urmeaza sa fie analizate intr-un laborator pentru a se afla puritatea exacta a cocainei.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea