INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

#consiliul general al capitalei # harti de risc seismic # risc seismic

Capitala va avea harti de risc seismic. Proiectul, aprobat de Consiliul General al Capitalei

Bucurestenii urmeaza sa beneficieze de harti de risc seismic in urmatorii doiu ani, dupa ce proiectul pentru realizarea acestora a fost aprobat de Consiliul General al Capitalei. 

 

Proiectul aprobat luni, 20 mai, de Consiliul General al Capitalei prevede elaborarea hartilor de risc natural pentru cutremure la nivelul Bucurestiului. 

Durata de realizare a proiectului este de doi ani, iar valoarea acestuia se ridica la 2,3 milioane de lei. Jumatate din suma va fi suportata din bugetul municipalitatii, iar cealalta jumatate, de Ministerul Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Administratiei.

Decizia a fost luata dupa ce, in luna ianuarie, Ministerul Dezvoltarii a solicitat Primariei Municipiului Bucuresti analizare si identificarea oportunitatii de finantare pentru elaborarea hartilor de risc seismic.  

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului a transmis municipalitatii, in luna aprilie, oferta pentru elaborarea hartilor de risc seismic, estimand-o la valoarea de 2.325.000 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea