Social

#paan de curent Bucuresti #pana de curent

Capitala, in bezna! Pana majora de curent in Bucuresti

In aceasta dupa-amiaza, mai multe zone din Capitala, din nordul Capitalei, dar si din Sectoarele 2 si 3, au fost afectate de o pana de curent din cauza unei avarii a statiei Fundeni a Transelectrica. 

Pana afecteaza cartierele Tei, Colentina, Calea Mosilor, Dacia, Andronache, Pipera, Dorobanti.
Mai multe statii de metrou, printre care si statia Pipera si Iancului, s-au cufundat in intuneric, timp de cateva minute.
Corina Popescu, seful Directoratului Transelectrica, a confirmat, pentru News.ro, ca este o problema in reteaua de transport.

O pana de curent de proportii similare a afectat zone din Bucuresti si din judetul Ilfov in 21 octombrie, fiind vorba despre o avarie o avarie in statia electrica 220 / 110 /10 kV Fundeni, generata de deteriorarea unui echipament de inalta tensiune, dupa cum anunta Transelectrica, relateaza news.ro. Atunci, cartierele bucurestene Obor si Fundeni, precum si o parte din localitatile Otopeni, Afumati si Fundeni au ramas fara energie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea