Social

#meci #dinamo #steau

Capatos (Dinamo): "Batem!", Gainusa (Steaua): "Va fi egal!"

Realizatori TV de succes, Dan Capatos si Mihai Gainusa nu sunt concurenti doar pe micul ecran. Ambii sunt microbisti infocati si sustin eternele rivale din fotbalul romanesc. Inaintea meciului de azi, cei doi au stari de spirit diferite.

Dane, Dinamo-Steaua , cine bate?
Intotdeauna m-am ferit sa dau pronosticuri. Sper sa bata Dinamo si cred ca se poate. Este cel mai important meci pentru ambele echipe, iar o victorie impotriva rivalilor conteaza enorm pentru suporteri.

De cine ti-e frica de la Steaua?
De Dolha...!

Care sunt atuurile lui Dinamo?
Pai, atuul este, zic eu, jocul echipei care a inceput sa mearga. Meciul de la Cluj este dovada ca Dinamo poate sa se bata pentru titlu, este o echipa puternica, iar cine spune ca nu mai are nicio sansa la castigarea campionatului nu se pricepe la fotbal.

Dand un pic filmul inapoi, pe cine ti l-ai fi dorit din istoria lui Dinamo pe teren in meciul de acum?

Lupu, incontestabil cel mai mare talent pe care l-a avut echipa Dinamo pe care am vazut-o eu. Cred ca daca ar fi fost mai serios, ar fi fost cel putin al doilea Hagi.

Un mesaj pentru stelistul Mihai Gainusa cu care te duelezi la interviu...

Sper sa fie jumulit la meciul de diseara! Transmite-i ca-l pup, dar Dinamo e mai buna.

Mihai, ce va fi azi in Stefan cel Mare?
Cred ca va fi un meci egal, as,a cum am tot vazut in ultima perioada, mai ales de cand Gigi e prieten la catarama cu Borcea si mai si poarta uneori fularul lui Dinamo.

Care sunt atuurile Stelei in aceasta seara?
Speram ca Tatarus,anu sa gaseasca manusa norocoasa si patronul sa inalte rugile potrivite. In rest, asteptam minutul 92, cand ne salveaza Kapetanos; caci in baza lui Stoichita si a "stiintei lui" ne-am lamurit...

Ce fost jucator stelist ti-ai dori sa fie acum in teren?
Pai, cred ca ar fi bine sa nu fie nici unul din actuala garnitura.

Ai un mesaj pentru "cainele" Dan Capatos?
Ii transmit ca, in aceasta seara, va fi un meci... pacatos. Sper s( fie si frumos. Sunt de parere ca va fi un joc echilibrat, dar Steaua nu va pleca invinsa din "Groapa".

Dinamo - Steaua
Azi, ora 20.30, Digi Sport

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea