Social

#trafic feroviar #canicula #mersul trenurilor

Canicula da peste cap traficul feroviar

Avertizarea cod galben de canicula afecteaza mersul trenurilor. Din cauza temperaturilor ridicate care se vor inregistra in aer si la nivelul solului, in intervalul 22 - 23 august circulatia trenurilor se va desfasura cu restrictii de viteza.

CFR SA anunta ca trenurile vor avea intarzieri cuprinse intre 20 si 60 de minute, in functie de distanta parcursa. In perioada de canicula, personalul de intretinere a caii ferate efectueaza revizii suplimentare pe intreaga retea feroviara (insotiri de trenuri, verificari directe ale caii, masurarea st inregistrarea permanenta a evolutiei temperaturilor in sina etc.). In timpul zilei se reduce viteza de circulatie a trenurilor de calatori si de marfa cu 20-30 km/h fata de viteza normala.

Avertizarea cod galben de canicula si disconfort termic este valabila pana joi, 23 august, si vizeaza Capitala si urmatoarele judete: Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Gorj, Mehedinti, Dolj, Valcea, Arges, Olt, Teleorman, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Ilfov, Buzau, Braila, Ialomita si Calarasi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea