Social

Canibalul de la PSD o sa-si manânce bunicuta

In 1996, cand a candidat la Primaria Bucurestilor, sloganul electoral al lui Sorin Oprescu a fost: “Un oras bolnav are nevoie de doctor”. In 2008, cand s-a dovedit ca rabdarea are margini, un mesaj electoral potrivit pentru independentul Oprescu ar fi ca un organism pe care l-au pascut bacteriile nu mai are nevoie de doctor, ci de o groapa adanca si un popa hatru.

In ziua in care i s-a terminat rabdarea, Sorin Oprescu si-a aruncat ochii de jur imprejur si a descoperit cat de otravitoare era lumea in care a muncit cot la cot cu niste bacterii ucigase. Cel mai toxic s-a dovedit a fi streptococul cu mustata Miron Mitrea.

Streptococul l-a privit pe chirurg de sus si i-a zis ceva despre respectul fata de deciziile partidului, despre inteligenta si loialitatea fata de un corp rapus de bacterioza. Ca nici acum, in ultimul ceas, nu crede ca Oprescu va candida pe cont propriu .

 

Continuarea in Gardianul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea