Social

#ger romania #vremea la munte #vremea bucuresti #prognoza meteo

Gata cu vremea de primavara! Cand vine gerul siberian

Dupa un Craciun cu 15 grade in termometre, iarna pare ca vrea sa-si intre in drepturi. Nu chiar acum, ci in zilele urmatoare, spre finalul de an, cand va ninge in toata tara. Iar noul an nu va veni cu mana goala, ci cu viscol si ger siberian.

Meteorologii spun ca in urmatoarea perioada în unele zone va ninge mai mult decât anii trecuti, mai ales în Moldova şi în Apuseni, însă în privinţa temperaturilor, în afară de acest decembrie cu vreme foarte caldă, nu sunt modificări sesizabile pentru ianuarie, februarie şi martie.

"Bineînţeles că vor fi viscole, dar în loc de cinci viscole in ianuarie, probabil că vor fi două viscole. În loc de temperaturi de o săptămână, două de -35 sau -25 de grade se vor înregistra doar câteva zile pe perioada viscolului. La fel şi vreme rea, poate să dureze două-trei zile”, a spus Ion sandu, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), citat de adevarul.ro.

Pe de alta parte, in urmatoarele zile, mai ales dupa 29 ianuarie, vremea se va raci, insa pana pe 3 ianuarie vremea va fi tot frumoasa, cu temperaturi peste medie. Ninsorile ce vor veni, in mai toata tara, vor fi slabe.

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea