Social

#deschidere mall #Mega mall #mall #Mega mall Stadionul National

Un nou mall urias in Bucuresti! Cand se deschide si ce magazine are

Finalizarea centrului comercial Mega Mall de langa Arena Nationala se afla pe ulatima suta de metri! Majoritatea retailerilor principali au inceput deja amenajarea magazinelor, care vor fi deschise publicului in mai putin de 3 luni, mai exact poe 23 aprilie.

 

"Mega Mall se afla in acest moment in ultima faza de constructie, la ridicarea cladirii participand peste 2.000 de muncitori. Dintr-o suprafata totala construita de 210.000 metri patrati, 72.000 reprezinta spatiul inchiriabil. Suprafata este ocupata aproape in intregime, iar pentru cele cateva spatii mici ramase disponibile, s-a creat o lista de asteptare pentru potentialii retaileri", se arata intr-un comunicat al Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI).

Printre cele 200 de magazine gazduite de Mega Mall se numara brandurile: Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger si Musette.

De asemenea, centrul comercial va avea o zona de entertainment cu un multiplex Cinema City cu 14 sali, un centru de fitness World Class dotat cu o piscina semi-olimpica si un nou concept de loc de joaca pentru copii, scrie Mediafax.

Mall-ul va avea 3.000 de locuri de parcare, din care 1.000 pe acoperisul complexului, care poate fi direct accesat din strada pe o rampa rapida.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea