Social

#razboi ucraina #ucraina #razboi

Cand s-ar putea termina razboiul din Ucraina? Predictiile unei femei astrolog din Romania

Fara doar si poate, Mariana Cojocaru este una dintre cele mai cunoscute femei astrolog din Romania.

 

Dupa ce a putut fi vazuta la aproape toate posturile tv din tara noastra, zilele trecute Mariana Cojocaru a aparut la Prima TV, acolo unde a vorbit despre razboiul din Ucraina si despre deciziile pe care le-a luat Vladimir Putin in ultimul timp.

Renumita femeie astrolog a afirmat, printre altele, ca razboiul ar putea dura pana la trei ani!

„Este un conflict intr-un an al revoltelor mari, care trebuie gestionat foarte bine si, mai ales, la nivel de diplomatie. Acolo este o rafuiala karmica, de vieti, intre titanii lumii. Toti au axa karmica in Pesti si in Fecioara. Acum suntem in zodia Pestilor. Acum totul tine de cum vor reusi, cu intelepciune, sa gaseaca solutii in asa fel incat sa nu sacrifice vietile copiilor. Exista anumite marcaje care vin pe cicluri karmice in relatie cu trei. Poate sa fie trei saptamani, trei luni sau poate sa se prelungeasca la trei ani. E important ca solutia sa fie una foarte buna pentru oamenii care sufera si care nu au gresit cu nimic. Pe 14 aprilie, Luna Neagra va intra in Rac. Vladimir Putin este Balanta, dar are predominanta in Berbec, pentru ca Balanta este o zodie a echilibrului. Vor exista niste negocieri, care nu vor fi neaparat la vedere, adica sa le stim noi. Trebuie sa gaseasca o cale de negociere toti. Mesajul Papei Francisc este foarte important. Exista oameni pe planeta asta care pot vorbi si pot avea influenta asupra lui Vladimir Putin. Cu cat vor fi mai isteti, mai orientati si diplomati ai nostri, cu atat ne va fi mai bine”, a spus Mariana Cojocaru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea