Social

#industria hoteliera #concediu in romania #concediu vara #raed arafat

Cand putem pleca in concediu? Raed Arafat: "Mai avem de asteptat"

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, le recomanda romanilor sa mai aiba rabdare si sa respecte ordonantele militare pentru ca la data de 15 mai masurile sa fie relaxate.

"Inca nu am ajuns la faza in care sa fim relaxati si sa spunem ca totul a trecut. Pot sa mai apara focare. Mai avem de asteptat. Noi speram ca 15 mai sa ramana data la care luam decizia de a incepe relaxarile. Dar daca situatia se inrautateste, va dati seama ca acest lucru nu se poate face," a declarat Raed Afarat pentru Digi 24.

"Macar intr-o perioada a verii sa putem vorbi despre vacanta"

Raed Arafat a vorbit si despre concediile din aceasta vara si a spus ca spera ca romanii sa poata pleca in vacanta, dar nu in perioada imediat urmatoare pentru ca exista multe riscuri.

"Eu sper ca macar intr-o perioada de vara sa putem avea o vacanta. Situația este neclara, trebuie ca romanii sa cumpaneasca bine ce alegeri fac, dar sper ca , respectand insa toate restrictiile in vigoare la acea data," a adaugat Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Recomandare: Concediu in Romania

Raed Arafat le-a facut si o recomandare romanilor pentru perioada concediilor.

"Indemnul meu este sa-si faca vacantele in Romania pentru a sprijini industria hoteliera, industria turistica din Romania si pentru a evita sa ajunga in zone in care sa aiba probleme si din care sa fie nevoie sa ii repatriem. Cred ca trebuie sa se gandeasca un pic, sa vada cam ce se va intampla si unde vor putea sa mearga," a mai precizat Raed Arafat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea