Social

#decedati #repatriere decedati #repatriere

Cand aveti nevoie de serviciul de repatriere decedati?

Cand o persoana draga noua paseste in lumea celor drepti, urmeaza o perioada extrem de trista cu multe lucruri ce trebuie rezolvate pentru a organiza inmormantarea. Compania noastra va sta la dispozitie cu o gama variata de servicii funerare pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare, va ofera sprinjinul, este langa dumneavoastra, va ajuta in aceste clipe grele, si va sta la dispozitie cu o echipa de profesionisti in domeniu, pentru a va satisface toate dorintele, noi va oferim inclusiv servicii de repatriere decedati. Ne puteti contacta pentru intrebari, la orice ora din zi sau din noapte!


Din 2007 până în 2017 au plecat din ţară 3,4 milioane de români, aproximativ 17% din populaţie. Romania este pe locul al doilea in topul mondial al migraţiei, dupa Siria. Cifrele obtinute de la Organizaţia Naţiunilor Unite, arata ca in procentaj, diaspora reprezinta 17% din populatia Romaniei. Multi cetateni romani considera ca au sansa la un trai mult mai bun si la implinire profesionala in afara tarii.

Luand in considerare acesti factori, sunt mai dese cazurile in care se intampla ca persoana iubita sa treaca in nefiinta intr-o tara straina, iar acest eveniment reprezinta adesea o mare incurcatura pentru familiile celor decedati. Daca va aflati intr-o situatie de acest gen, este obligatoriu sa va pastrati calmul, si sa va informati in detaliu pentru a stii exact care este procesul de repatriere decedati si sa cautati o firma de servicii funerare si repatriere decedati care sa se ocupe de desfasurarea corecta a intregului proces. Firma noastra de servicii funerare ofera servicii de repatriere decedati pe intreaga planeta. Suntem in colaborare cu mai multe firme specializate in domeniul pompelor funebre, astfel, avem certitudinea ca intreg procesul de repatriere decedati este intreprins respectand cele mai stricte standarde de igiena.

Procesul de repatriere decedati poate fi unul dificil daca firma de pompe funebre nu are autorizatiile de transport indispensabile pentru deplasarea trupurilor celor trecuti in nefiinta, acest lucru fiind realizabil doar cu ajutorul unor companii cu experienta si care sunt avizate sa duca la capat aceasta sarcina fara a exista riscul vreunei piedici pe durata procesului de repatriere decedati.

Va putem oferi servicii de transport de calitate superioara, indeplinim si cele mai inalte standarde. Firma noastra de servicii funerare si repatriere decedati se ocupa atat de transport funerar in Bucuresti cat si in alte orase din Romania si Europa.

Procedurile de transportare a decedati presupun transport in conditii excelente, atat din punct de vedere igienic, sanitar, cat si legal. Firma noastra de servicii funerare va sta la dispozitie cu autospeciale funerare, autoturisme autorizate si omologate in baza legislatiei aflate in vigoare.

De asemenea asiguram servicii de repatriere decedati pentru cetatenii romani trecuti in nefiinta in strainatate cat si pentru persoanele straine decedate in Romania. Oferim transport international cu autospeciale funerare,transport aeronautic international dar si actele necesare pentru repatriere.

Serviciile noastre includ toaletarea si imbalsamarea decedatului, manipularea acestuia, precum si asigurarea produselor indispensabile pentru o buna desfasurare a inmormantarii. De asemenea, va putem pune la dispozitie personal medical autorizat in vederea constatarii decesului, imbalsamarii si in vederea eliberarii documentelor necesare.

Firma noastra de servicii funerare si repatriere decedati va vine in ajutor si cu diverse pachete alcatuite special pentru a va satisface toate necesitatile: Pachetul funerar standar ce contine: sicriu complet echipat (lenjerie sicriu matlasata din saten, perna, orar mare, orar mic, panza de fata, voal, capitonaj capac sicriu), servicii de pompe funebre complete (doctor constatare deces care elibereaza certificatul de constatare a decesului, doctor imbalsamare, recuperarea decedatului de la domiciliu, toaletarea decedatului la sala de pregatire special amenajata, imbalasamarea decedatului la sala special amenajata, depunerea decedatului la frigider conform noii legi, asezarea decedatului in sicriu), parastas (doua prosoape mari, albe, preot si dascal, doua lumanari groase, pachete alimentare). Pachetul funerar standard plus contine de asemenea crucea precum si inscriptionarea acesteia. Pachetul funerar Spital Standar va ofera si transportul decedatului la spital si la capela. Pachetul funerar minim contine doar sicriul echipat complet, serviciile de pompe funebre, transportul decedatului la capela si actele necesare pentru inmormantare. Pachetul funerar domiciliu/azil contine sicirul complet echipat, doctor constatare deces care elibereaza certificatul de constatare a decesului, doctor imbalsamare, recuperarea decedatului de la domiciliu, toaletarea decedatului la sala de pregatire special amenajata, imbalasamarea decedatului la sala special amenajata, depunerea decedatului la frigider conform noii legi, asezarea decedatului in sicriu, transportul precum si pachete alimentare. Pachetul funerar domiciliu/azil plus are de asemenea o serie de facilitate in plus fata de pachetul funerar domiciliu/azil.

Firma noastra de pompe funebre se ocupa de toate detaliile si de doleantele clientilor nostrii. Cei 15 ani in domeniu ne recomanda ca specialisti. Suntem alaturi de dumneavoastra si dorim sa va usuram pe cat posibil experienta, oferindu-va consiliere in legatura cu pachetele si produsele noastre, dar si sfaturi care sa va ajute sa treceti peste acest eveniment neplacut si sa va faca sa ajungeti la concluzia ca persoana iubita s-a dus intr-un loc mai bun.

Compania noastra de servicii funerare si servicii de repatriere decedati va asigura consultanta gratuita NON STOP. La noi, profesionalismul, servitudinea si empatia sunt a tot prezente!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea