Social

# transport pe platforma # transport auto #platforma #transport

Cand apelam la transport auto pe platforma?

Ai avut situatii in care a trebuit sa pleci intr-o tara straina, insa drumul era prea lung si obositor pentru a-l face cu masina, dar totusi ti-ai dorit sa ai masina cu tine in destinatia respectiva?

Sau ti-ai dorit sa iti cumperi o masina din strainatate si nu stiai cu ce sa o transporti in tara?

Pentru astfel de situatii transportul auto international pe  platforma este o solutie perfecta.

Cand alegem transport auto international pe platforma?

Poate ca iti doresti sa pleci intr-o tara straina pentru o anumita perioada de timp si ai nevoie sa iei si masina cu tine. Totusi drumul poate fi destul de obositor si chiar costisitor, pentru ca pe langa combustibil, se mai adauga eventualele taxe de pe drum, cazarea pentru o noapte daca vrei sa faci drumul din mai multe bucati si alte cheltuieli pentru mancare, apa sau ce mai ai nevoie.  

Cu avionul un astfel de drum este mult mai rapid si scapi de grijile provocate de condus.

Pentru a aduce masina cu tine poti apela la o firma care se ocupa cu transport auto international, iar acestia iti vor aduce masina exact acolo unde tu le vei spune. Foarte simplu si fara batai de cap, iar tu te vei putea bucura de confortul masinii tale in tara respectiva.

Discuta cu firma de transport si, in functie de disponibilitatea lor si a ta, poti trimite masina chiar cu cateva zile inainte, iar cand ajungi la destinatie, sa ajunga si masina. Sau poti sa ajungi tu inaintea masini, iar aceasta la cateva zile dupa. Depinde doar de tine!

Vrei sa cumperi o masina din strainatate, dar nu ai cu ce sa o aduci in tara?

Multe persoane achizitioneaza masini din strainatate deoarece cele de la noi din tara sunt mai scumpe, nu au dotarile pe care si le doresc, sau pur si simplu au mai mare incredere in modul in care a fost ingrijita masina . Pentru a scapa de riscul achizitionarii unei masini frumoase, dar cu multe defecte ascunse te poti orienta catre piata auto second hand din afara, iar masina o poti aduce cu platforma.

Daca apelezi la o firma de vanzari auto second hand acestia te vor ajuta cu intreg procesul de achizitionare al masinii dupa ce le-ai furnizat toate detaliile despre masina pe care ti-o doresti.

Daca decizi sa te ocupi singur de acest aspect si vrei sa mergi personal in tara respectiva pentru a alege masina, poti apela la o firma transport auto international pe platforma care sa iti aduca masina acasa din tara respectiva. Tu nu va trebui sa iti faci griji cu condusul, cu oboseala provocata de un drum lung sau de eventualele situatii neplacute care ar putea aparea in trafic.

Plus ca apeland la transport auto international vei sti ca masina ta va fi transportata de catre o firma care ofera servicii profesionale de transport autovehicule, vei stii in orice moment unde este masina ta, totul la niste costuri cat mai reduse.

Ce avantaje aduce transport auto international?

Faptul ca masina ta va fi manipulata de profesionisti iti ofera liniste si te scapa de eventualele griji si responsabilitati pe care altfel le-ai fi avut.

Avantajele pe care ti le ofera transportul auto international pe platforma sunt:

  • Masina in siguranta
  • Reduci gradul de uzura al masinii
  • Scapi de condusul  pe un drum lung si de oboseala provocata de acesta
  • Nu vei mai plati taxele de pe drum
  • Economisesti timp si bani
  • Masina ta va fi in siguranta
  • Masina ta va fi asigurata

Concluzie

Iti doresti sa scapi de oboseala provocata de condusul pe un drum lung, nu-i asa?

Din fericire exista solutii pentru astfel de situatii, iar tu nu va trebui sa iti mai faci nicio grija, ci doar sa te bucuri de experienta.

Cu transport auto international, masina ta va ajunge in siguranta acolo unde iti doresti.

FOTO: titanicgrup.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea