Social

#romanian corporate sports #campioni

Campionii Romanian Corporate Sports 2015

Peste 150 de echipe ale angajatilor din companiile medii si mari din Bucuresti au luat parte in acest an la cele doua editii de primavara si de toamna ale campionatelor Romanian Corporate Sports!

In cadrul Romanian Corporate Sports au fost competitii frumoase si antrenante, s-a jucat cu pasiune, talent, fairplay si cu ambitie. S-au legat prietenii, s-au schimbat idei, opinii si s-au identificat oportunitati de colaborare. La finalul a doua sezoane pline de sport si distractie, toate echipele au simtit beneficiile petrecerii timpului in echipa cu colegii, pe terenul de sport, in aer liber si intr-o atmosfera relaxata. In plus, campionii si-au cules laurii si au primit felicitarile binemeritate pentru performantele sportive dar si pentru bucuria cu care au jucat in campionate.  

Asadar, anul acesta au urcat pe podium urmatoarele echipe:

  • Fotbal Liga 1: Loc I - CATENA; Loc II - LINDAB; Loc III – FARMEXIM;
  • Fotbal Liga 2: Loc I - Coca-Cola Operational; Loc II - MedLife; Loc III – NAPOLACT;
  • Tenis –Divizia Masters: Loc I - VODAFONE Romania; loc II - BCR; loc III - IBM Romania;
  • Tenis –Divizia Challenge: Loc I – ROMATSA-R.A.; Loc II – SANADOR 1; loc III – VTM;
  • Tenis de masa: Loc I - Coca-Cola Hellenic; Loc II – INTERBRANDS M&D; Loc III – FARMEXIM;
  • Karting: Loc I - Luca Way; Loc II –  Coca-Cola Hellenic 2; Loc III - Coca-Cola Hellenic 1;
  • Baschet: Loc I - ROMATSA-R.A.; Loc II – ORTOKINETIK; Loc III – Coca-Cola HBC Romania.

Sportul in echipa este un mijloc ideal pentru deconectare, recunoastere si apreciere, lucru pe care il confirma si participantii la campionatele Romanian Corporate Sports.

“Participarea la Romanian Corporate Sports este un bun prilej pentru a socializa si pentru team building. Sporturile de echipa au avantajul ca te ajuta sa-ti dezvolti abilitatile de a colabora, a comunica si de a lucra in echipa. A devenit deja o traditie sa ne reprezentam compania la diverse competitii, fie ca vorbim de maraton, fotbal sau tenis de masa”, a afirmat Andrei Sulyok, director general al Lindab Romania. 

Jaak Mikkel, directorul general Coca-Cola HBC Romania este pasionat de miscare si incurajeaza angajatii sa ia parte la cat mai multe evenimente sportive: “Consideram ca este foarte important sa avem un stil de viata activ si dorim sa folosim orice oportunitate de a face sport. Accesam o arie destul de larga de activitati sportive, in care avem cel putin jumatate din angajati implicati, care fac miscare. Iubesc baschetul si faptul ca organizati asemenea competitii mi se pare un lucru foarte bun”.

Chiar daca practica sport la nivel de amatori, cei mai multi dintre angajatii companiilor aloca timp si resurse financiare consistente acestei activitati care, de cele mai multe ori, devine pasiune.

“Cand obtin rezultate pozitive, nu neaparat locul 1, ci ajung in primii 4 sau 8, atunci inseamna ca nu am muncit degeaba. Cand am sansa sa fiu primul, atunci este o bucurie extraordinara si simt nevoia sa o impart si cu familia si cu ceilalti prieteni. Incerc sa promovez beneficiile practicarii sportului printre colegii si prietenii mei. In felul acesta, corpul este mai sanatos si rezista mai bine la toate aspectele sociale cu care ne confruntam, atat fizic dar si mintal”, este de parere Alin Ionel Albu, auditor intern in cadrul companiei ROMATSA.

Pentru anul viitor, cel mai amplu sistem de competitii sportive pe echipe pentru amatori adresat firmelor din Romania le pune la dispozitie salariatilor din companii peste 10 oferte de campionate si evenimente care pot fi accesate de companii pentru salariatii lor:  fotbal, tenis de camp, baschet, tenis de masa, pub games – darts, biliard, bowling, dar si ciclism, alergare, karting si golf.

Firmele care nu si-au inscris inca echipele, intr-una sau in mai multe competitii Romanian Corporate Sports - www.corporatesports.ro, mai au timp la dispozitie pana la finalul lunii ianuarie 2016 sa intre in cercul privilegiat al celor care isi sustin angajatii sa faca miscare si sa se relaxeze dupa orele petrecute la locul de munca. Mai mult, companiile pot beneficia de oferte speciale si vouchere de discount daca aleg sa participe cu echipele la mai multe sporturi in cadrul sistemului.

Coordonatorii evenimentelor Romanian Corporate Sports sunt MPG si Fundatia PROAM Events, iar partenerul media oficial este Kiss FM. Alaturi de organizatori sunt sponsorii oficiali: Abbara, Spearhead Systems, SANADOR, Head, Wilson, iNES IPTV si iNES GROUP, dar si urmatorii sponsori: Club Moving, Golden Horse, Dent Estet, Gustare Nevinovata, Nescafe 3in1, Coca-Cola Hellenic si Grand Papa. eJobs este alaturi de Romanian Corporate Sports in calitate de partener recrutare. Magazinul oficial al proiectului sportiv este Tennis Warehouse Europe.

Au oferit sprijin in promovare si in informarea publicului partenerii media principali: INGA MEDIA, Libertatea - Sportnews.ro, Libertatea, Auto-Build, BravoGirl si Plafar, dar si partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, Business Days, TV CITY, FreeRider.ro, Explore Medicine TV, Romania Pozitiva, Sportivity, PSnews.ro, 188bpm.com si Orasulm.eu.

Despre MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. Compania este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea