Social

Campanie electorala cu maidanezi

Portretul” societatii romanesti acum, la numai o saptamana dupa Summitul NATO - dupa ce, asa cum titra un cotidian, Bucurestiul a fost “capitala lumii” -, ar putea fi chipul de sarac murdar, orgolios si abuziv, cu lant de aur la gat, gata sa sara la bataie la “batalia” din campania electorala.

Febra alegerilor locale cuprinde treptat toate ungherele tarii. Ministrul invatamantului isi va lua concediu chiar din prima zi de campanie electorala, 2 mai, pentru a se dedica alegerilor pentru Primaria Iesilor. PD-L-istul Berceanu demisioneaza din Senat pentru a se dedica alegerilor pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj.

Adrian Minune , Ionut Dolanescu se arunca in cursa electorala urmati, se pare, indeaproape de Sisu si Puya - membrii formatiei hip-hop „La Familia“, Mihai Traistariu si Leonard Doroftei . Asta ca un inceput de “reinnoire” a clasei politice prin vot uninominal . Mona Musca se pregateste si ea, dar pentru la toamna, sa completeze la loc numarul de securisti si turnatori din Parlament.

 

continuarea in Gardianul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea