Social

Campania 'saraca' a lui Oprescu

Social-democratul spune ca a strans deja 100.000 de semnaturi !

Oprescu va demisiona din PSD pentru a candidaSenatorul PSD Sorin Oprescu a anuntat, ieri, la Realitatea TV, ca a strans deja 100.000 de semnaturi pentru sustinerea candidaturii sale ca independent la Primarie. De asemenea, Oprescu a estimat ca nu va cheltui mult in campanie, subliniind ca va face o campanie „saraca”, de sub un milion de euro.

Daca va avea nevoie de bani, Doctorul spune ca nu va ezita sa-i ceara lui Costel Bobic, controversatul om de afaceri despre care Marian Vanghelie spusese, intr-o sedinta de la PSD, ca este „interlopul” care se afla in spatele candidaturii lui Oprescu.

Oprescu spune ca Bobic nu este un interlop , ci un prieten vechi: „Ma sprijina, ca prieten, sufleteste, moral. Daca o fi nevoie sa apelez si la el, am sa apelez. N-am inteles niciodata de ce au incercat sa creeze o aureola de mister in jurul lui Bobic, mi-e prieten de 30 de ani. Daca o sa am nevoie, am sa apelez si nu cred ca o sa am un refuz”. Numele lui Costel Bobic a aparut in atentia publica in anii ’90, prin implicarea in scandalurile Bancorex si Tigareta II.

La postul amintit, Oprescu a mai adus o clarificare legata de candidatura sa: va demisiona, nu se va autosuspenda din PSD, pentru ca aceasta procedura nu este cuprinsa in statutul partidului si pentru ca el, Oprescu, nu este omul care sa faca “jocuri de culise si de glezne”.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea