Social

#candidati alegeri locale #alegeri electorale #campania electorala

Campania electrorala in audiovizual se va desfasura in perioada 11 mai - 7 iunie

Campania electorala la posturile radio si TV va debuta pe 11 mai si se incheia pe 7 iunie, ora 24.00, se arata intr-o decizie a Consiliului National al Audiovizualului. Candidatii la alegerile locale se vor putea exprima gratuit in cadrul emisiunior informative si electorale.

Reglementarea campaniei electorale este prevazuta de Legea 67 pe 2004 pentru alegerea autoritatilor locale, potrivit spuselor lui Rasvan Popescu, presedintele CNA.

"Accesul candidatilor este gratuit atat pe posturile publice, cat si private. Posturile care doresc sa se implice in campanie pot oferi accesul candidatilor in emisiunile electorale si in emisiunile de dezbatere electorala in conditiile legii. De asemenea, in emisiuni informative vor fi difuzate informatii privind activitatile de campanie, cat si elemente privind tehnica votarii si sistemul electoral", a explicat Rasvan Popescu, citat de Mediafax.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea