Social

# usl #parlament #guvern #dezbatere #pdl #motiune

Camera Deputatilor dezbate azi motiunea simpla "Guvernul USL - frana de motor a bugetului"

Camera Deputatilor va dezbate si va vota, marti, motiunea simpla "Guvernul USL - frana de motor a bugetului", initiata de 59 de parlamentari PDL.

Prima varianta a motiunii a fost depusa in plenul Camerei Deputatilor la inceputul lunii octombrie. Ulterior, ea a fost retrasa pentru a fi modificata.

In textul motiunii, parlamentarii PDL cer ca pana la data de 1 noiembrie 2012 sa fie prezentat bugetul de stat si bugetul pentru asigurarile sociale pe 2013. PDL-istii acuza actualul Executiv ca nu ia masuri pentru intrarea Romaniei in zona euro, ca inrautateste criza economica, ca pune in pericol salariile si pensiile si ca blocheaza crearea de noi locuri de munca.

In motiunea simpla "Guvernul USL - frana de motor a bugetului", PDL sustine ca exista pericolul de a intra fara buget in anul 2013, din cauza amanarii prezentarii si dezbaterii Legii bugetului. Democrat-liberalii spun ca in acest moment alegerile parlamentare sunt mai importante pentru USL decat bugetul pe 2013.

Sursa foto: expresul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea