Social

#call center #consiliere #munca in strainatate # munca in spania #romani in spania

Call-center-ul pentru romanii din Spania este deja functional

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca incepand de joi, 6 octombrie, este functional serviciul de call-center prin care se ofera informatii si consiliere romanilor care muncesc in Spania si celor care doresc informatii despre noile reglementari privind piata muncii din acest stat.

Call-center-ul va functiona de luni pana vineri, intre orele 09.00- 21.00 (ora Romaniei), la numarul 0034 - 91.343.33.00 (din Spania), respectiv 021-9256 (din Romania). Apelurile vor fi taxate cu tariful pentru convorbiri nationale din oriece retea mobila sau fixa.

Functionarea si atributiile centrului sunt in sarcina exclusiva a Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Apelurile vor fi preluate de 15 persoane din cadrul Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca.

Eventualele abuzuri sau incalcari ale legii vor fi semnalate imediat oficialilor spanioli, prin atasatul Ministerului Muncii, din cadrul Ambasadei Romaniei la Madrid.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea