Social

#tigara electronica #avantaje tigara electronica #kit tigara electronica

Calitate si performanta! Pentru utilizatorii de tigara electronica experimentati!

Tigaraelectronica-NR1.ro, o companie de incredere in industria de tigari electronice din Romania, introduce o noua linie de produse pentru utilizatorii de tigara electronica cu experienta: tigari electronice modate. Noua linie de tigari electronice modate va include baterii si clearomizoare fabricate de companii recunoscute la nivel mondial, precum Joyetech, Innokin si Kanger.

Tigaraelectronica-NR1.ro a testat pentru dvs. o serie de moduri fabricate de diferite companii si a descoperit ca cele mai bune moduri, la ora actuala, sunt EVIC de la Joyetech si Elego SVD de la Innokin. Cele mai bune clearomizoare pentru moduri sunt Kanger si Vivi Nova. Recomandam utilizatorilor de tigara electronica cu experienta sa incerce aceasta noua tehnologie oferita de tigarile electronice modificate.

Ce este o tigara electronica modata?

In termeni simpli, o tigara electronica modata (sau modificata) este o tigara electronica de inalta perfomanta care consta intr-o tub mic sau o cutie in care este incastrata o baterie reincarcabila litium-ion, ce ofera functii suplimentare fata de un dispozitiv obisnuit. Modurile au forme si functii diferite. In general, modurile permit utilizatorului sa verifice bateria ramasa, rezistenta clearomizorului/rezervorului, reglarea voltajului, precum si alte caracteristici diferite.

Tigaraelectronica-Nr1.ro este printre primii importatori de tigari electronie din Romania. Deoarece avem o experienta de peste 4 ani in aceasta industrie si peste 10.000 de clienti satisfacuti, ne bucuram sa oferim vaperilor din Romania numai produse performante si de calitate.

Va invitam sa incercati o noua experienta cu tigarile electronice modificate de la Joyetech, Kanger si Innokin. Comandati acum de pe site-ul nostru si in mai putin de 24 de ore veti avea o tigara electronica modata la usa dvs. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0722.508.666 sau puteti vizita site-ul nostru www.tigaraelectronica-nr1.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea