Social

#control #zambet #functionari publici

Calificativ de zambet pentru functionarii publici

Functionarii publici din Ploiesti primesc calificativ pentru zambet . Atitudinea functionarilor fata de contribuabili va fi supravegheata prin "controlori de opinie", aparate prin care toti cei ce vin in contact cu functionarii le pot da o o nota.

La Ploiesti, functionarii nu primesc spor pentru zambet, dar atitudinea lor le poate aduce sanctiuni, de la reduceri salariale pana la pierderea functiei.

Sase aparate au fost inchiriate pentru a testa atitudinea functionarilor de la ghiseele pentru achitarea taxelor si impozitelor locale. Daca totul merge bine timp de trei luni, conducerea institutiei va achizitiona aparatele in valoare de 1.000 de euro si va monta aparate similare si la un alt sediu, informeaza Realitatea.net.

Dupa aparitia controlorilor de opinia, functionarii publici au dat dovada de un zambet mai larg si de mai multa rabdare fata de contribuabili, care au apreciat acest lucru, acordand numai calificative bune.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea