Social

# inchidere bulevarde # zone pietonale #calea victoriei #weekend #bucuresti

Calea Victoriei si alte bulevarde din Capitala devin zone pietonale, in weekenduri. Se reia proiectul "Strazi deschise"

Calea Victoriei si cateva bulevarde din Capitala redevin zone pietonale in weekenduri. Proiectul “Strazi deschise” va fi reluat in aceasta primavara, dupa Paste, a anuntat Nicusor Dan. 

 

"In aceasta primavara, dupa Pasti, Primaria Capitalei reia proiectul „Strazi deschise”! In week-end-urile din perioada 30 aprilie – 16 octombrie, mai multe bulevarde si strazi din Bucuresti vor deveni din nou zone pietonale, unde se vor putea plimba toti bucurestenii si turistii care ajung in Capitala.

Noutatea din 2022 e aceea ca extindem proiectul din centru spre cartiere. Nu va mai fi vorba doar de Calea Victoriei si de strazile adiacente, ci vom transforma in zone pietonale artere de circulatie din fiecare sector. Lucram de aproape doua luni si in aceste zile vom finaliza, harta strazilor care vor intra in proiect.

Vom avea de asemenea competitii sportive, spectacole de strada, expozitii, ateliere pentru copii si diverse surprize pentru toate varstele. Astept sugestiile voastre pentru a face impreuna un proiect cat mai atractiv. ", a scris primarul Capitalei pe Facebook.

FOTO: en.wikipedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea