Social

#curte #caldura #bucuresteni #subvenctionare caldura

Caldura subventionata pentru bucurestenii care locuiesc la curte

Bucurestenii care locuiesc la curte ar putea beneficia de caldura subventionata. Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a declarat, miercuri, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), ca se va analiza aceasta posibilitate.

"Modalitati exista, din pacate, la sfarsitul anului nu exista bani. E adevarat, sunt o multime de oameni. De aceea, doream sa facem o discriminare pozitiva, iar cei cu salarii mari sa-si plateasca caldura. Sa vedem de unde bani si la sedinta de rectificare o sa va raportez", a declarat edilul bucurestean.

Declaratiile lui Oprescu vin dupa ce Victor Stan, consilerul general al USL, solicitase trecerea pe ordinea de zi a CGMB a unui proiect de hotarare privind subventionarea caldurii si pentru cei care locuiesc la curte. Stan afirma ca, in acest fel, se va rezolva problema categoriilor sociale defavorizate care nu locuiesc la bloc: someri, pensionari etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea