Social

#investitii #metrorex #majorare tarife calatorii #magistrale

Calatoriile cu metroul s-ar putea scumpi cu 5% in 2013

Tarifele de calatorie cu metroul ar putea creste anul viitor cu cinci procente, a declarat Aurel Radu, directorul general al Metrorex. "Metrorex ia in calcul o eventuala majorare a tarifului calatoriilor in 2013 cu 5%, actualizarea tarifului cu valoarea inflatiei", a spus Radu.

In ceea ce priveste valoarea investitiilor pentru 2013, directorul Metrorex a tinut sa precizeze ca "sumele solicitate in cadrul proiectului de buget pe 2013 sunt de circa 600 de milioane de lei".

Din aceste fonduri, Metrorex ar urma sa finanteze mai multe proiecte. Astfel, banii vor fi folositi la lucrarile la Magistrala 5 (Drumul Taberei – Pantelimon), Magistrala 4 (Racord 2: Gara de Nord – Straulesti, Tronson 1 Mai – Lac Straulesti) si modernizarea instalatiilor electrice pe Magistralele 1, 2 si 3.

De asemenea, se va finaliza montarea lifturilor care asigura accesul persoanelor cu dizabilitati in incinta statiilor de metrou.

Tot anul viitor, Metrorex se va ocupa si de proiectul Magistrala 6, care va face legatura cu Aeroportul Henri Coanda.

Sursa foto: agenda.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea