Social

#control RATB #controlori ratb #ratb

Calatorii RATB, verificati de controlori la urcarea in mijloacele de transport in comun!

De astazi, 7 iulie, RATB a initiat un proiect-pilot privind schimbarea partiala a procedurii de control, urmand ca, in orele de varf, calatorii sa fie controlati la urcarea in vehicule.



Regia anunta ca masura este menita sa vina in sprijinul calatorilor si pentru a creste gradul de constientizare asupra necesitatii achitarii calatoriei. Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB)

“In orele de varf (in intervalele 6.00-9.00 si 17-19), echipe de control vor fi prezente in statiile RATB cu flux major de calatori si vor verifica la urcarea in vehicule existenta titlurilor de calatorie, indrumandu-i catre centrele de vanzare pe cei care nu detin titluri valabile. in afara intervalului orar mentionat, activitatea de control se va desfasura normal.

La sfarsitul lunii iulie, dupa incheierea proiectului pilot vor fi facute evaluari pentru a stabili masurile care urmeaza a fi luate in continuare”, anunta RATB.

 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea