Social

#greva Germania #inundatii Slovenia #excursii Europa # ploi torentiale

Calatoria in Europa, un real pericol. S-au emis alerte!

Excursiile in Europa in perioada imediat urmatoare sunt supuse riscurilor. Autoritatile romane au emis alerte pentru anumite state din Uniunea Europeana. Astfel, traseele prin Slovenia sunt afectate de inundatii, iar in Belgia si Germania, transporturile sunt paralizate de o greva a angajatilor din domeniu.

Drumurile in Slovenia se dovedesc aproape impracticabile, ploile torentiale care au lovit tara facand ravagii in trafic. Nivelul precipitatiilor a atins si 100 l/mp, iar autoritatile slovene au decretat deja cod rosu pe zona de vest, la granita cu Italia. Prognoza meteo arata ca fenomenul se va extinde treptat pe toata suprafata tarii.

In Belgia, angajatii din transporturi protesteaza astazi la Bruxelles. Transportul in comun in oras este paralizat de greva, iar autoritatile recomanda folosirea unor rute ocolitoare. Germania este inaccesibila pe calea ferata, greva mecanicilor de locomotiva urmand sa afecteze transportul feroviar de pasageri pana luni, 10 noiembrie.

Sursa foto: blogs.sacbee.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea