Social

#kilograme #avion #calatorie #bilet #taxa #persoane supraponderale

Calatoria cu avionul, taxata in functie de numarul kilogramelor

O companie aeriana a introdus o noua politica de taxare pentru persoanele supraponderale. Astfel, pretul biletului de avion este calculat in functie de greutatea pasagerului plus greutatea bagajului.

Compania care a introdus aceasta metoda de taxare este Samoa Air, iar reprezentantii firmei aeriene au explicat ca aceasta masura a fost necesara, deoarece avioanele pe care le are in dotare sunt foarte mici, de doar 10 locuri, iar numarul kilogramelor care pot fi luate in avion este mult mai mic in comparatie cu alte aeronave mai mari.

"Ne pastram corectitudinea taxand pasagerul doar pe cat cantareste. El este stapanul pretului sau, el decide cat de mult sau cat de putin va costa biletul sau. Platesti pentru tine si bagajul tau. Simplu", a explicat unul dintre reprezentantii companiei.

Astfel, compania Samoa Air propune un pret fix pentru fiecare kilogram, in functie de distanta pana la destinatie. Pretul este cuprins intre 0,93 - 1,06 dolari pe kilogram.

Sursa foto: iamchiq.fooyoh.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea