Social

#saruturi #cafea #cafenea #sarut #nota de plata #clienti cafenea

Cafeneaua unde poti plati cu saruturi

In cazul in care credeai ca romantismul si-a pierdut din valoare si ca oamenii au uitat sa isi mai exprime sentimentele, te inseli. Patronul unei cafenele din Australia a venit cu o idee inedita in acest sens. Acesta promoveaza in aceasta luna dragostea, printr-o promotie destul de ciudata: iti poti plati cafeaua cu un sarut.

Cafeneaua se numeste Metro St. James, iar patronul acesteia spune ca promotia este valabila doar in aceasta luna, intre orele 09.00 si 11.00 AM. Desi unii ar putea gasi ciudat aceste concept, cafeneaua in stil francez, deschisa in urma cu trei luni, are foarte multi clienti, atrasi tocmai de aceasta promotie.

Imediat ce a debutat promotia, reprezentantii cafenelei au realizat chiar si un video cu clientii care si-au platit nota de plata cu un sarut.


Patronul cafenelei avertizeaza insa ca sarutul trebuie sa fie unul real si ca isi poate da seama cu usurinta daca acesta este fals.

Sloganul prin care proprietarul isi promoveaza cafeneaua pe retelele de socializare prin mesajul "Vrem sa aducem romantismul inapoi. Ia-ti partenerul si vino la cafeneaua Metro St. James, in luna iunie, intre orele 09.00 si 11.00, si surprinde-l cu un sarut atunci cand beti o cafea. Nu vom accepta banii, ci doar saruturile".

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea