Social

#cadouri #cadou # cadouri valentine's day #fungift.ro

Cadouri inedite de Valentine's Day de la fungift.ro

Valentine's Day se apropie cu pasi repezi si trebuie sa fii pregatit pentru acest eveniment special. Rasfata persoana iubita cu flori, bomboane de ciocolata si cadouri inedite. Pe fungift.ro vei gasi cadoul potrivit pentru o seara romantica si pasionala.

Iata cateva idei de cadouri de Valentine's Day de la fungift.ro:
 

Magie intr-o cutie

Ofera-i persoanei iubite cel mai inedit cadou: o inimioara - surpriza asezata pe un pat de beteala. Cateva seminte care vor da nastere unei mici plante, insotite de pamant tratat, cu un design cu totul deosebit.

Intr-o cutie in forma de conserva transparenta se afla o inima rosie. Dupa 7 - 14 zile insorite, vor aparea frunze pe care va scrie fie "I love you", fie " I miss you ". Cadoul se gaseste la pretul de 25 de lei.
 

Set cana cu mesaje secrete
 

De Valentine's Day poti oferi persoanei dragi un set format din cana ceramica, pix cu pasta invizibila si breloc. In fiecare dimineata, ii poti oferi persoanei iubite o alta declaratie de dragoste .

Cu ajutorul pixului, poti scrie mesajul pe care il doresti, acesta fiind invizibil cu ochiul liber. Ca prin magie, acesta devine vizibil daca indrepti spre cana fasciculul de lumina cu raze UV cu care este prevazut brelocul. Setul se gaseste la pretul de 35 de lei.
 

Cana in forma de inimioara
 

Cana din ceramica cu interiorul in forma de inima are si un suport pentru lingurita. Este o cana ideala pentru a fi oferita indragostitilor si persoanelor romantice. Cana este disponibila in mai multe culori. Se gaseste la pretul de 21 de lei.
 

Set de relaxare rosu
 

Pentru o seara speciala in doi, de Valentine's Day ii poti oferi persoanei dragi un set de relaxare special.

Setul de relaxare rosu este format din 6 betisoare parfumate si un suport ceramic in forma de frunza pentru acestea, o lumanare aromata in suport de sticla alba, 6 conuri parfumate, toate in culoarea rosie. Setul este ambalat intr-o cutie neagra , cu capac transparent. Se gaseste la pretul de 15 lei.
 

Clepsidra dragostei
 

Sex Timer Clepsidra dragostei este o jucarie pentru adulti care aduce amuzamentul in activitatile de cuplu. Afla daca esti un armasar, un playboy sau un lover in functie de timpul scurs prin clepsidra. Este o jucarie ideala pentru noaptea fierbinte de Valentine's Day. Se gaseste la pretul de 53 de lei.
 

Set "Perla Dragostei"
 

Setul "Perla Dragostei" este un cadou perfect pentru o persoana speciala. Setul este format dintr-o scoica nedeschisa care are inauntrul ei o perla coloraa, impreuna cu un lantisor cu pandativ unde se aseaza perla, cercei si inel. Este unul dintre cele mai romantice cadouri pe care o femeie il poate primi.

Persoana care va deschide scoica, inainte, isi va pune o dorinta. In functie de culoarea perlei se va indeplini o dorinta legata de sanatate, fericire, dragoste, intelepciune si bogatie. Scoica nedeschisa este pastrata intr-un amestec de 25% alcool si 75% apa si se va desface usor cu ajutorul cutitului mic de plastic care o insoteste. Se gaseste la pretul de 65 de lei.
 

Fondue cu dragoste
 

Setul pentru fondue este potrivit pentru o seara romantica in doi. Poti folosi banane, capsuni sau struguri pe care ii inmoi in ciocolata calda. Setul de fondue din ceramica este format dintr-un suport pentru lumanare, 4 furculite cu inima rosie in capat si un vas rosu din ceramica, in forma de inima. Se gaseste la pretul de 45 de lei.

Fungift are peste 100 de cadouri pe stoc pentru Valentine's day din cele 600 de cadouri prezentate pe website cu livrare in 24 de ore.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea